Mosselen op 't menu!

Vanaf begin juli is het Zeeuwse mosselseizoen dit jaar officieel van start gegaan. Het eeuwenoude geloof dat mosselen alleen gegeten mogen worden in de maanden met een ‘R’ bestaat nog steeds, maar is niet meer van deze tijd. Dit had te maken met de houdbaarheid, maar met de moderne koeltechnieken kunnen we in de zomer, herfst en winter mosselen eten. De mossel is vanaf eind juni al volgroeid, verzadigd en lekker vet. De echte mosselliefhebber komt dan ook het meest aan zijn trekken in de maanden juli, augustus en september.
 
En daarom heeft de Baronie in de maanden augustus en september een overheerlijk pannetje mosselen à €20 p.p. toegevoegd aan het menu. Bereid met verse groenten, gekookt in Westmalle Dubbel en geserveerd met frites en sausjes. 

Kom genieten en reserveer via 0485-571345 of info@hoteldebaronie.nl.

Cookie instellingen

Wij maken bij het aanbieden van elektronische diensten gebruik van cookies.

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Daarmee kunnen wij onder andere verschillende opvragingen van pagina’s van de Website combineren en het gedrag van gebruikers analyseren.

Via onderstaande instellingen kunt u aangeven welke cookies u wilt accepteren. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies een deel van de functionaliteit van deze website niet beschikbaar kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens en de verschillende cookies vindt u in onze privacy- en cookieverklaring.

+ Toon meer
- Toon minder