Mosselen op 't menu!

Kom op ZATERDAG 26 SEPTEMBER met ons het mosselseizoen 2020 in de Baronie afsluiten! We bieden op de 26ste het overheerlijke pannetje mosselen aan inclusief een voor- en nagerecht (zelf kiezen uit het keuzemneu). Drie gangen dus voor slechts €25 p.p.

Vanaf begin juli is het Zeeuwse mosselseizoen dit jaar officieel van start gegaan. Het eeuwenoude geloof dat mosselen alleen gegeten mogen worden in de maanden met een ‘R’ bestaat nog steeds, maar is niet meer van deze tijd. Dit had te maken met de houdbaarheid, maar met de moderne koeltechnieken kunnen we in de zomer, herfst en winter mosselen eten. De mossel is vanaf eind juni al volgroeid, verzadigd en lekker vet. De echte mosselliefhebber komt dan ook het meest aan zijn trekken in de maanden juli, augustus en september.
 
En daarom heeft de Baronie in de maanden augustus en september een overheerlijk pannetje mosselen à €20 p.p. toegevoegd aan het menu. Bereid met verse groenten, gekookt in Westmalle Dubbel en geserveerd met frites en sausjes. 

Kom genieten en reserveer via 0485-571345 of info@hoteldebaronie.nl.