Restaurant

Welkom in restaurant de Baronie!

Wij zijn de hele dag geopend en je kunt bij ons ontbijten, lunchen en dineren. Of binnenstappen voor een lekkere cappuccino met huisgemaakte appeltaart of een speciaal biertje met borrelhap. 

Het ontbijt is van 07.00 - 10.00 uur (vanaf 08.00 uur op zaterdag, zondag en feestdagen). Het is een uitgebreid ontbijtbuffet en kost €10. 

De lunch is van 11.30 - 15.00 uur. We hebben een uitgebreide lunchkaart voor de kleine én grote trek. Wat dacht je van een heerlijk broodje beef teriyaki, een clubsandwich of cheeseburger met verse friet?

Het diner is van 17.00 - 21.00 uur. Onze menukaart gaat met de seizoenen mee en wordt regelmatig vernieuwd waardoor je steeds verrast wordt. Je kunt à la carte dineren, of kiezen voor het aantrekkelijk geprijsde 3-gangen keuzemenu. Bij de gerechten van de dinerkaart geven wij wijn- en biertips. Dit zijn adviezen, je bent natuurlijk vrij om een wijn of speciaal bier naar eigen smaak te kiezen.

Kijk hieronder voor alle menukaarten!

Elke donderdag en koopzondag kun je bij ons SHARED DINING: met partner, vrienden of vriendinnen, familie of collega's samen delen en alles proeven. 

Goed om te weten: al onze wijnen zijn open en per glas te bestellen.