Hotel

De Baronie is een gemoedelijk hotel en restaurant waar service en klantvriendelijkheid op nummer één staan! Het hotel is van alle gemakken voorzien zoals een lift, gratis Wi-Fi, gratis fietsenstalling, fietsverhuur en een sauna. Ook zijn we uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Op een loopafstand van 2 minuten bevindt zich het treinstation.

Voor het hotel hebben wij voor alle gasten ruime parkeerplaatsen. Naast een uitgebreid ontbijtbuffet kunnen onze koks u ook verwennen met een heerlijke lunch of diner. Wij proberen altijd aan uw wensen te voldoen.

In de directe omgeving van ons hotel vindt u fantastische wandel- en fietsroutes. Veel kleine historische centra, leuke musea en prachtige Maasroutes. Steden zoals Nijmegen, Venlo en het Duitse Kleve, alle op nog geen 40km afstand!

De Baronie in Boxmeer is een meer dan uitstekende keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in de Brabantse gastvrijheid, rust en natuur. Ook voor de zakelijke reizigers erg interessant, de grote bedrijven bevinden zich namelijk op loopafstand!